Huib Boissevain

Drs H.W. Boissevain, voorzitter

De heer Boissevain heeft diverse leidinggevende functies bekleed in de financiële wereld bij bedrijven als Van der Moolen, Zurich, Rabo Securities en VastNed.

Sinds 2000 is Huib Boissevain als oprichter en CEO van Annexum verantwoordelijk voor de structurering en het beheer van vastgoed CV’s waaronder beleggingen in kantoren en winkels, woningen en zorgvastgoed. Andere vastgoedfondsen van Annexum zijn het Vastgoed Fundament Fonds N.V. en European Hospitality Properties, een investeringsfonds gericht op Europees hotel vastgoed. Naast beleggingsfondsen in vastgoed is Annexum in 2008 gestart met het Dutch Microfund, een beleggingsfonds dat met behulp van rendabele investeringen op diverse manieren geld belegd in microfinanciering met als doel een bijdrage te leveren aan het bestrijden van armoede en het behalen van een redelijk rendement voor de particuliere belegger.

Het bedrijf heeft circa € 1,2 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van bijna 30 fondsen.

De heer Boissevain was één van de initiatiefnemers van Stichting Transparantie Vastgoedfondsen (opgeheven medio 2012), is tevens betrokken bij de werkgroep “Laten we Nederland mooier maken” en auteur van het boekje “Bouwen aan Rendement”.